Min lediga dag.

Tisdag, en av mina få lediga dagar i månaden. Vanligtvis hade jag dratt på stan eller till göteborg, träffat kompisar eller nära och kära.
Istället försökte jag vila ut så länge det bara gick och det gick i allafall i 7 timmar. Jag steg upp efter 11:00 och gjorde det jag alltid gör - satte på datorn och musiken. Mina högtalare ljuder alltid musik sålänge jag sitter vid datorn, dock ej när jag ser på film förståss vilket tycks hända då och då, som ikväll då jag såg Hancock. Ingen höjdarefilm men kan inte säga att den inte var underhållande. Efter det fortsatte musiken att ljuda och nu är klockan snart tre på natten...

Nu när jag verkligen får ner en berättelse om min dag skrivet såhär och snabbt läser igenom det kan man bara undra hur tråkigt jag egentligen haft det de senaste åren. Kanske inte varje dag, dvs inte 7 dagar i veckan, men iaf 6 så har mina dagar varit mycket likt denna dagen. Så på ett sätt känns det skönt att få komma tillbaks till jobbet senare idag och känna att man iaf har någon mening i livet.

Det får räcka såhär för nu, detta var ej lättskrivet, jag är alldeles för ny för detta hära så kallade bloggandet. Vi får se när det kommer upp riktiga tankar om saker och ting. Godnatt.

Kommentarer
Postat av: charlotte

hej , hoppas att du får bra dag på jobbet! :)

2008-09-10 @ 10:03:32
URL: http://snigelbebis.blogg.se/
Postat av: charlotte

tänker på dig <3

2008-09-16 @ 13:41:50
URL: http://snigelbebis.blogg.se/
Postat av: charlotte

Miss u Hopaps du har det bra

2008-10-26 @ 21:16:46
URL: http://snigelbebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0